♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Tuesday, November 8, 2011

Segment-Stop! Nak Follow Ekau!


hyehyehye sume..sihat tak ari nie?kalo tak sihat cepatcepat la makan ubat yer..jangan malasmalas nanti melarat pulak penyakit tuh..tamo tamo tamo..hehe..

Haihh dari tadi lagi aku dok melangut ngadap lappy nie..bukan buat apa pon just blogwalking..sampai naik juling da haa mata nie..da la dengan line internet yang lembab macam siput baby...sabo jer la kan..so dari tak buat apa apa tu mehh kita join segment nie..korang nak join jugak?haa jomjomjom join reramai..nak join tekan sini oke?kalo da tekan haa korang pon boleh join segment nie..join la sampai lebam!hoho
Okeh la..aku tak boleh lamalama ngan lappy nie..line asyik buat hal jer..nak cari gadoh gamaknye hehe..sebelum line buat hal lagi better aku postkan cepatcepat..lagi pon banyak keja yang tengah tunggu aku tu*banyak la sangat kan padahal lipat baju jer pon propa ja lebeh HAHA :D
oke daaa for now..adioss amigoss makan suguss kapur baruss erkk =,=" hehehe

10 comments:

Amyra Azhar said...

myra follow sini :D
thnx yea join segmen n_n

syieda_syaada said...

okeh no biggie..thanx yah myra :)

Hilmi Razali said...

hye...follow dari segmen yang sama..
later follow my blog kayh?

http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

syieda_syaada said...

Hilmi Razali>>okeh will follow u back..thanx yah :)

missanonymous said...

Hye !! Dari segment yang sama :D done follow u..:)
Sudi-sudi lah follow saya pulak .. :)

http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

syieda_syaada said...

missanonymous>>hye thanx yah follow sini..done follow u back :)

myu said...

Salam perkenalan :) Hye, myu singgah sini dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

syieda_syaada said...

myu>>hyehyehye salam perkenalan jgk! :)

LaDy NeA said...

follow from segmen amyra!!! done follow!!! follow back yer :)

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..kalau sudi,jom singgah blog iza..:D

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html