♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Thursday, November 10, 2011

Segment Santai : BW Bersama Cik Pjaz


Haluuuhaluuhaluu bertemu lagi kita dalam rancangan sukahatikoranglanakbohrancanganapapon* Okeh bajet jadi host tv ke apa kan nak rancangan-rancangan bagai..heh.Act korang tengok title post pon da taw kan yang aku nak join segment nie..ermm aku telah ditag oleh my dear friend Cik Bam untuk join..segment santai nie telah dianjurkan oleh blog Cik pjaz..sila tekan untuk join okeh?


Okeh done!its simple guys...so apa tunggu lagi jom la join reramai kita kasi meriah segment nie..korang penah dengar kan the more the merrier *entah betul ke tak la aku eja tu kan ahh belasah jer hee*so korang pon join la yer hee oke la till then..adiossaa makan laksaaa :D

4 comments:

cikpjaz said...

TQ join =]

syieda_syaada said...

cikpjaz>>welcome :)

Miss Hidy said...

dari segmen yg sama..=)..follow me back..=P

syieda_syaada said...

Miss Hidy>>okehh2 will follow u back.. :)