♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Thursday, November 17, 2011

Contest My Top Referral By Amira Studio

Hyehyehye suma..ari nie da ari Khamis lahh..ari Sabtu nie da nak kena balik waaa bosannn nye..tak maw balik bole tak sebab badan dan jasad aku da melekat kat umah nie..macam mana tu..hee~

Eh btw arini kua result UPSR kan?so kepada adekadek yang berjaya tu tak kira la dapat 5A or bapa A skali pon congrats yer..bagi yang kurang berjaya tu try lagi untuk PMR and SPM oke..jangan sedeh-sedeh..chill oke.. :)

Oke-oke melalut panjang pulak..padahal buat entry nie sebab nak join contest nie..


Korang pon join la yer..berbaloi-baloiii..contest dia pon simple jer..nak join korang klik la banner tu ek..oke la sampai sini dulu..trimasss baca :D

4 comments:

✿Ummi Myra✿ said...

salam.Terima Kasih kerana sudi menyertai contest yang dianjurkan oleh Amira Studio. Semoga ikatan ukhwah diantara blogger erat :) semoga berjaya :)

syieda_syaada said...

@Ummi Myra>>salam..ye saya sgt2 berbesar ati utk join contest nie..insyaAllah aminn.. :)

Mahamudah Mutiani said...

Baca, Like, Comment and Click Banner dalam Entry ♥ Klik Sini! ♥

✿Ummi Myra✿ said...

salam singgah, tukar link banner contest ya http://www.amirastudios.com/2011/11/note-untuk-peserta-contest-amira-studio.html tqvm