♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Saturday, November 19, 2011

Segment Jom Follow Dan Komen

Oke sebelum aku balik ke bumi Melbourk yang terchenta..sebelum aku offline untuk pack barang..niat di hati nak join segment pak joe nie kejap..so kalo korang nak join jugak boleh la tekan sini oke belog pak joe.

Setakat nie follower blog nie ada 193..sikit jer lagi nak sampai 200..harap2 boley la cecah 200 nanti hee~ :)

Okeh done.sorry sebab malas nak tulis pepanjang sebab mood tengah tak bapa nak stabil..sumthing happen..arghhh!nwayy trimass baca :D

14 comments:

cerita best said...

kkkk la 2 193 follower..k x pa nnt pakjoe akn pilih blog siapa follower paling sikit sebab pakjoe nk tolong promot...pakjoe janji

ummi_norseha said...

done follow u,hit me back ok dr segmen yg sm P.Joe

Woofer Storm said...

gud luck ya..follow sini juga^^

jom join contest,hadiah menarik disediakan^^

http://www.wooferstorm.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html

Eena Arrina said...

http://lifeofusea.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html :) support ena. ena da lama folow sini larrr~

Cik tikah said...

all the best :)

syieda_syaada said...

pak joe>>hehe okeh pak joe

syieda_syaada said...

ummi norseha>>done follow u dear :)

syieda_syaada said...

Woofer storm>>thanks yah done follow u back.. :)

syieda_syaada said...

Eena Arrina>>thanks yah..done follow u too :)

syieda_syaada said...

Cik tikah>>thanks! :D

miss aty said...

Cik Tim singgah dari segmen yang same

http://missaty.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html

done follow u, selamat berkenalan & happy blogging =D

syieda_syaada said...

miss aty>>hye thnx yah sudi follow..done follow u back :)

Nurkhaliesah said...

dear . sorry lambat join :)

syieda_syaada said...

Nurkhaliesah>>it's ok dear :)