♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Friday, November 11, 2011

Ada Apa Dengan Tarikh 11-11-11


Wahhhwahhwahh arini suma macam excited jer kan update blog la..status fesbuk la..mana taknya arini kan tarikh cunn 11-11-11..sumanya pakat nak cerita pasal tarikh nie..tambah-tambah la arini ari Jumaat..Ari Jumaat kan penghulu segala ari..harap-harap la arini akan menjadi ari yang terbaik buat kita dan dipenuhi barokah dari-Nya.Aminnn.

Tapi..arini merupakan tarikh keramat buat kawan aku.sebab arini besday dia yang ke-19..wahhh untung lahh kan besday dia pada tarikh yang cunn nie..so aku buat entry nie pon special untuk dia..Nak
taw siapa dia?jom cekidaut kotkot la ada yang nak ngorat boley ja..ada tempat kosong lagi nie HAHA :D
*memang kena katok pala la kalo dia baca nie hee~*

*Gambar yang abis come aku pilih nie~jangan maraa naa hehe :p*

Besday girl..
HAPPY BESDAY INA..SEMOGA PANJANG UMO,DIMURAHKAN REZEKI DAN BERJAYA DALAM HIDUP..SEMOGA PERSAHABATAN KITA KEKAL SAMPAI BILA-BILA..
:D

Kami sayang ang..

Tapi ina nie jenis ati kering sikit..kami ja dok ingat besday dia tapi bila mai besday orang len dia la manusia paling last yang wish..hampeh tak hampeh dia tu..kadang-kadang tu mau tunggu berbulan jugak la baru dia wish*oke tu tipu huhu*

Nanti kita kuaq lepak sama-sama kita celebrate ehh..ang kan nak belanja kami suma makan pizza..kann?macam yeye jer minah nie nak belanja..silap-silap duet kami yang dia paw nanti hahaha~

Thanks la weh call aku semalam..mentang-mentang dapat free call kan..tidak jangan arap la dia nak call hehe..aku taw ang terharu sebab aku orang yang first wish kat ang kan?kalo ang baca nie mesti ang lagi terharu kan?*oke perasan :p* apa-apa pon tak sabaq nak kuaq lepak ramai-ramai macam dulu..ye la nantikan da nak kena balik Melbork yang terchenta tu..huu~oke la peeps trimass sudi baca..Love yaaa :D

Monolog Dalaman: Tahniah kat Faizal Ismail sebab telah mendapat anak yang ke-3 pada ari nie..fulamakk cayalahh tarikh cun tu..tahniah-tahniah :D

6 comments:

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

ina memang hati kering ! haha aku sedaq yang tu weh :)

hakak CNN said...

hepy besday untuk member syada tuhh...wahh muda belia lagik tuhhh so enjoy ur life dear.:)


salam kenal,rasenyer pestime hakak singgah sini..ker dah pernahh..hahaha minta maap la hakak pelupa lebihh..:)

syieda_syaada said...

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan>>haha ang taw tak pa..kita ja yang taw pangai sebenaq dia kan..hoho

syieda_syaada said...

hakak CNN>>thanx yah hakak..btw salam kenal..hakak tak penah dtg lagi rasanya..hehe tak pa2.. :)

CIK BAM said...

ina kering !! i lap u lah ina.. haha 1-1 nya kawan aku yg mmg xbeperasaan sepenuhnya.. hihi :)

syieda_syaada said...

Cik Bam>>haha i likee ur comment kekeke :p