♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Thursday, December 23, 2010

Yes Baby You Are Mine Now :)


Ku bahagia...bahagia...di saat ini..

Ecece nyanyi2 plak..lagu tema putera katak plak tuh..macam tak dak lagu lain..(ehh lagu tu best apa..hehehe)

ahhhh ari nie..ari yang bahagia buat aku..mana tak happynya ari nie aku da dapat baby yang kedua aku..alahh 2nd baby yang aku nak sangat2 tuh..akhirnya tarikh keramat 23/12/2010 lahirlah baby kedua aku..so YEAY-ME :D *eeee bajet jer lebey siapa geli nasibb haha*


Haa nie la baby kedua aku..*mak aihh besaq kadebak HAHA :D* Hot pink gila..sejak bila aku minat pink pon tak taw la kan..setakat minat sikit2 ja boley la..tapi tak dak la jenis hard die tuh..aku sendiri pon tak penah expected yang satu ari nanti aku akan ada hp yg warna pink HAHA.Ekceli terpaksa amik warna pink sebab warna biru tak cunn..warna putih lak tak dak tadi so nak tak nak kena amek jugak la..huuu~

Apa2 pun aku puas hati..rasa bahagia yang amat hehe..oke la baby baru da panggil tak puas lagibermesra-mesraan *kecewian disitu hee~*

6 comments:

zOuL_iMMe said...

wah..bestnya hidup bersama baby baru..hehe

hasrul hassan said...

Salam ..
waaa seronoknya dapat hp baru .. heh .. tak pernah lagi merasa gadget hebat begini lagi.

http://hasrulhassan.blogspot.com

syieda_syaada said...

zOuL_iMMe>>haha biasa la benda baru suma best..hehe

syieda_syaada said...

hasrul hassan>>salam..ye ke?tak pe nanti2 dapat la tuh merasa ye tak..hehe

mi.yu said...

You have already bought the new one. Me still using that SUPERBDUMMYLAMEPHONE! Erghh.

Hah! Hambik kau. Bahasa omputih dah terkeluor. Sadis hati den cik syieda oii. Sobsob T__T

syieda_syaada said...

mi.yu>>hehe tunggu mi.yu nak tuka skali lambat sgt..ingatkan mi.yu da tuka da cuti nie..tukar la before balik uitm heheh