♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Wednesday, December 22, 2010

Contest : Dimana Sahabat Baik Anda?


Salam semua..
kaifa haluka?wahhh tetiba je kan terspeaking arab..kah3 takat yang tuh bebudak tadika pon bole cakap syiedaa oii HAHA :D
Ahhh i dont care ehhehhehh..*ehh2 dahh ternyanyi lagu kumpulan 2ne1 dari korea plak*harap maaf kerana otak tuan blog malam nie agak sawan sedikit hohoho..


Oke lahh*bajet macam Ben Bradshaw cakap*berbalik kepada main point aku buat entry nie sebab nak join contest..yer aku mmg gilaaa kentang contest!hee~so contest kali nie dianjurkan oleh bicara-dari-hati.. macam best ja contest nie hadiah dia pon bole tahan menarik so apa lagi jom la join reramai..kasi serbuu tuan umah!

Syarat2 dia simple jer..jom cekidaut syarat2 dia(sorry tuan umah just copy and paste)


Kowunk mestylah ade sahabat karib an. Mesty la suke berg

ambar dengan die. Betol tak. Oleh itu peraduan ini akan menyuruh anda bergambar/posing habis lah dengan kwn karib kowunk tu.

Setelah itu kowunk edit la bagi cun skit gambar tuh…

Bergambar dengan seorang je kawan ataupun Berg

ambar bersama geng/kumpulan anda.

Setelah itu, ceritakanlah sedikit tentang gambar tuh.

Gambar-gambar anda mestilah dibuat sendiri di dalam blog sendiri dan janganlah lupa meninggalkan URL anda gambar-gambar anda supaya saya senang mecari blog anda.

Kalau anda bukan ahli blogger, anda boleh meletakkannya di facebook dan tag saya.

Saidatina Aisyah Huma

ira

Senang aje kan…

Hadiahnye ialah:

o PERTAMA: top up RM 20 + Teddy Bear / Lelaki - T Shirt

o KEDUA: top up RM 15

o KETIGA: top up RM 10


TARIKH TAMAT:

1 Januari 2011


soo..gambar yang aku akan pertaruhkan untuk contest kali nie ialah..*drumroll*






Ceritakan sedikit tentang gamba tuh:

alahh sikit jer ker?banyak tak bole?haha banyak cekadak plak kan..oke2 gamba tu diambil time nak beli buku sekolah...ye laa time tuh baru nak masuk form 5..snap gamba tuh tak ingat plak selepas or sebelum beli hehe..haaa tengok la warna baju yang kami pakai..merah and putih..ekceli memang kami rancang pon..konon2 tema la tuh..haha comell jer kan?*oke taw tak comel huu~*ermm lagi apa ehh?haa kami da berkawan lama..yang nama INA tuh aku kenal dia since tadika lagi*lama kan*yang nama FIEQA tuh plak since darjah 4 kami mula rapat lepas tuh masuk form 1 sampai form 5 duduk 1 kelas..sebab tuh kami rapat sampai skarang..haa jangan tak taw aku dengan Fieqa tuh skarang 1 U..siap jadi roomates lagi you..ramai kawan2 sekolah cakap kami memang tak bole berpisah..dan kami jugakk ada banyak persamaan :) *yang tak bole blaa bila ada yang cakap nanti kawen pon dapat laki yang sama sebab banyak barang2 kami sama ceittt!*yang nama SYUD dan CHAH tuh kenal time form 1 sebab 1 kelas..Buffday SYUD dgn aku just beza 1 hari hehe :) Oke lahh takat tuh ja kot..siapa2 yang nak join bole la klik kat link tuh yer.. :)

Oke done!

Monolog dalaman : Adehhhh sudaaa termimpi2 beli hp bawu..bila nak p beli nie?huhu

4 comments:

Aisyah humaira said...

thnks join contest ni :)

syieda_syaada said...

welcome.. :)

suka cartoon said...

hai..nice block..jejak ditingalkan..huhuhu...hn

syieda_syaada said...

hye..thanx yah.. :)