♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Tuesday, December 7, 2010

Edit Foto Contest

assalamualaikum suma..salam Maal Hijrah :)

penat la ari nie..bawu balik dari Kulim..melawat anak sedara yg sgt keletah..hee geram
btol la dgn mek ahh sorang nie..cerdik sungguh ada ja keletah dia yg wat org gelak.. HAHA :D

haa nie la mek ah tuh..nama NUR ZAHIRAH SHAFIKAH...sgt cerdek baru setahun lebih tapi mulut Masya-Allah mcm bertih jagung potpetpotpet tak berhenti.. =,="

ehh2 da lari tajuk nie..haha act ingat malas nak hupdate tapi terjumpa lak pasal contest edit gambar nie so cam tergerak hati lak nak join..so tak maw buang masa lagi cepat habis lagi cepat la bley sambung layan cita korea..so jom tgk apa yg dorang nak..haihoo tikitiii~
firts of all mesti ada gambar nie..
oke done!


oke aku nak amek gambar nie..gambar2 ank2 sedara aku dan of coz gambar aku..aku gabung jd sekali(ehh perlu ker terang?kahkahkah banzaii! :D) so jadi lah mcm gambar nie..

tag 4 org :
solehah
Miyu
zafirah
sweet berry girl

klik
klik link nie utk ke belog tuan punya contest..(hehe punya la excited sampai lupa nak letakl link..bianee~)

edit biasa2 jer..tapi saja2 ja nak join cuba nasib..first time nie join contest..hohoho :D

oke lahh da settle..bley la sambong tgk cita korea..hee~ :D




5 comments:

Zafirah Majdiah said...

camne nie? blog mane yang organise?

♥ ohh solehah ♥ said...

alamk sis..
solehah dh join la kontes nehh.
hee..btw..tengss yep tag solehah..
ngee... :)
gudluck taw.

syieda_syaada said...

zaff;ouhh haha sorry lupa lak nak letak link dia..oke skang jgk pegi edit..hehe..

solehah:owhh its oke :)

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear....comel2 anak sedare ye..maksedare lagi lah comel..nice editing thanx juin n gud luck dear

syieda_syaada said...

haha oke dear..welcome.. :)