♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Thursday, December 16, 2010

Perghh!budak2 pon da pandai

Salam..haii dunia2..memang akhir zaman betol la skang nie..oke kepada yang baca paper ari nie mesti taw kan pasal apa aku cakap nie..tapi mana yang tak baca lagi ble klik sini untuk baca yer...duhh tengok la bebudak zaman la nie da semakin advanced malah lebih advanced dari orang2 tua ek..adoyaiii apa nak jadi la..kalo da jadi menda2 macam nie..kita nak salah kan siapa ek?aku tak dak jawapan korang ada?tolong jawab sket huhu T__T

Aku buat entry nie bukan nak mengata or mengaibkan orang..tapi untuk kesedaran aku dan orang2 kat luar sana tu jugak..seriously before nie aku just tengok kat tv dan baca kat paper pasal salahlaku remaja2 zaman skang nie..pasal zina,buang bayi etcetc yang sama waktu dengannya la..tapii..aku ada cita nak kongsi dgn korang..terjadi kat jiran aku..perghh kalo baca or tgk kat tv pon aku da mengucap panjang tambah la bila terjadi kat persekitaran aku nie lagi la aku mengucap panjang..aku pon tak maw cita panjang2 kat sini cukup la hanya aku cakap yang anak jiran aku tu da ada anak ketika umo dia baru 16..agak2 korang ada anak yang da kawin ke blom?haha pandai2 la korang fikir ek hee~

Walaupon menda nie tak jadi kat family aku tapi aku still rasa malu..tapi aku tgk dorang macam rilex jer..macam menda tu suatu yang normal..duhhhh =,="

oke la tak maw membebel panjang2 nak tgk cita korea nie..cuti sem aku abeh dengan mengadap cita korea nie jer la HAHA :D

Monolog dalaman:Tu belum buat pendidikan seks kat sekolah lagi budak2 da pandai..Kalo buat tahun depan mesti lagi pandai la budak2 nie..ermm tapi harap2 tak la yer..huhu~


4 comments:

nuR izyan said...

ish2..bdk2 zmn skarang..haish..malu sngguh..mudah2 mudahan kita djauhi dr melakukan prk2 mcm ni..

syieda_syaada said...

Izyan>>btol tuh..mintak simpang la kan..takot btol bila pk pasal tuh huhu..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

ledakan teknologi. apa2 pn mak bapa kena guide + pantau!

aku said...

dunia akhir zaman..
mcm nie la..
arap kita semua terhindr..