♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Wednesday, December 15, 2010

Segmen:Jom Kita Berkenalan

Salam..
ehh rasa2 sempat ke ek nak join segmen nie..tp aku nak join jugak..tak pe kan tak pe kan?hee~oke jom join jugak!sebelom tuh kena jawab soalan dulu..jom cekidaut..

Bila mula buat blog:
huishh da lama daa..since 2008 lagi tapi tak aktif..before nie just berblog utk suka2..ehh skang nie pon sama jer cuma beza dia rajin cket nak update dgn join contest2 bagai hehe..

Jumlah follower sekarang?
cket jer pon..51 orang huhu :( *bajet sedey bley*

Berapa trafik harian?
yang nie pon cket jer..huu~

Sehari berapa entry?
habeh lekeh satu jer..kadang2 tuh 2 hehe :)

Berikan satu blog yang best korang suka baca..
ermm blog Izyan Shamba..tak taw napa tapi tiap2 ari mesti bukak blog dia..*awas! nie bkn bodekkan utk lucky followers tuh yer hee~ :)*

oke done! :D





Berikan Berikan satu blog yang best korang suka baca ..satu blog yang best korang suka baca ..

5 comments:

Lia Insyera said...

hye.hye.heehe

Norfa Lyana said...

salam kenal dari norfa.. jgn segan2 dtg blog ya..=)

http://since-8-july.blogspot.com/

nuR izyan said...

hehe...thx syadaa... :)
tharu pulak..hehe..

Syafiq Rosli said...

all da best

syieda_syaada said...

Lia Insyera>>hye! :)

Norfa Lyana>>salam kenal jugak!oke2 akan dtg ur blog.. :)

Izyan>>hahah jgn gitu dehh..hehe

Syafiq Rosli>>oke thanx :)