♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Thursday, December 9, 2010

Peace Contest

Salam dan haluuuhaluuhaluu hehe...utk ari nie saja 2 contest aku join..hemoh3 tamak gila..ehh2 bkn tamak tapi cari pengalaman..bkn sng nak masuk contest montest nie..so bila da ada peluang kita grab je la kan..oke tak maw bebel panjang2..kali nie di tag oleh cik Izyan Shamba..dan contest nie di organise oleh Cik Ezan Idma..sapa2 yg berminat ble klik utk join yer :)

oke jom tgk syarat2 dia..(copy and paste je malas nak salin hara
p tuan punya blog tak marah tehee :D)

1. mcm biase la. follow la belog nie kalo tak follow pon takpe. tp tertinggal berita terkini hiburan tersangsi jgn mara! kalo follow, lain kali korg buat contest bole la i follow korg pulaks!

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA.
(blogger only)



3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlin
k kan belog ini.

7. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. atau 30 org. kah kah kah

8. suda join tinggalkan komen anda pade entry ini supaye senang saye nak g kat belog anda. and tengok anda peace smbil peace balik kat anda!

9. tarikh tutup pade 01 january 2011 okey


oke done..jom godek3 lappy cari gamba yg ada wat tangan peace tuh..gamba yg peace byk sgt sampai tak taw nak amek yg mana haha (=,=")

oke da jumpa..gamba yg akan dipertaruhkan ialah..*cehcehceh mcm nak masuk ABPBH la plak hehe*




tadaa 3 org sahabat..heheh

oke tag 3 org..
Miyu(minah nie mesti ada saja nak dera dia hahah)
sapa2 yg nak join..join jer k..follower lagi digalakkan hehe.. :p

oke dah settle..adiosss




1 comment:

EZAN IDMA said...

Nantikan result 17hb Jan 2011. Goodluck :)