♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Friday, December 10, 2010

syukur Alhamdulillah :)


Salam..
Seperti yg diketahui umum result kua ari nie..even kemarin da ada yg bole cek tp aku baru cek ari nie dan Alhamdulillah result oke2 jer walau tak semegah mana..tak segempak mana dan tak secekang mana tapi yg penting tak kena repeat sem depan..yg tu la yg paling aku takot sekali..ye la mana taknya dalam kepala otak aku nie dok nampak 70% kena repeat paper tuh..tapi bila cek result ALHAMDULILLAH syukur sgt2 tak kena repeat..perasaan yg lega teramat.. :D

Kepada yg dpt dekan tu congratz yah.. :)

monolog dalaman:akan cuba yg lebih baik utk sem depan..InsyaAllah...haja2 FIGHTING!!

2 comments:

nuR izyan said...

congrats!! :)

syieda_syaada said...

Izyan>>thanx!congratz kat awk jugak.. :)