♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Friday, December 30, 2011

Segmen | Jom BW Sambil Menderma


Segmen yang sangatsangat bagus dari Fyeza 
:D

Well hello there everyoneeee..
malam-malam cenggini dari tak buat gapogapo baik join segmen..tambah-tambah la segmen yang cantekmenariktertarikkaumemangmeletopps..
kelas kau maqiyaaa*tetiba*
hehe so kali nie aku di invite oleh fyeza untuk join..aku pon apa lagi  join jer ler..ye la kan peluang yang baik mana boleh kita lepaskan ye tak..hehe

Kalo korang nak taw syarat-syarat segmen nie korang bley pergi ke blog tuan punya segmen tu ea..tekan jer banner tu..

Done dengan syarat-syarat korang..and da klik pon iklan2 korang tuh..hee :DD

So untuk segmen nie aku nak tag:


Xiexie nimen... :D

2 comments:

QASEHNYA RANIA said...

hye...thanks tag pu
jom kita join sesame...=)

syieda_syaada said...

QASEHNYA RANIA>>welcome babeyh..hee jom2..:)