♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Tuesday, December 6, 2011

Segment| Blog Paling Best Tahun Ini!


Okeh entry bertempek gambar macam biasa join segment..agak banyak segment yang orang tag kat aku sampai tak cukup tangan aku nak buat hihihi~Alhamdulillah rezeki kalo dapat hadiah lagi la melimpah-limpah rezeki tu ye tak hehe tapi aku join nie bukan sebab nak hadiah jer tapi sebab nak support orang yang buat segment or contest..plus bley la jugak tambah kenalan kat blog nie..tak gitu??hehe :p

*Ceitt membebel plak minah nie..

Okeh2 proceed membebel banyak-banyak pon tak guna..ada lagik tag yang perlu aku buat..kira malam nie buat entry tagged untuk langsaikan hutang jer la..

Segment kali nie dibuat oleh Syamim Novelis..kalo korang nak join korang tekan jer banner tu ek..moh la kita join ramai-ramai..kita kasi gegar ini segment hoho :D

Lima blog yang aku suka..

  1. Blog cikepal06
  2. Benashaari
  3. Lyssasecret
  4. bicarafarah
  5. yayahana


Tag:


okeh i'm done!Trimass baca :D

Monolog dalaman: Ingat malam nie nak langsaikan suma hutang2 tag tapi tak jadi la sebab line internet lem gila..*sobs :(



6 comments:

Syamim Novelis said...

tengs join! check my bloglist! da letak da link blog Dunia Syaada ni... ajk kwn2 yg lain ye!

Kazman & Sue said...

jenjalan sinii....

syieda_syaada said...

Syamim Novelis>>okehh no biggies :)

syieda_syaada said...

Kazman &Sue>>thanks yah.. :)

cerita best said...

cm best ja segmen nie

syieda_syaada said...

cerita best>>memang best pon..tunggu apa lg jom la join sama hehe :)