♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Sunday, December 25, 2011

Segmen cik yuyue : follower bawah 700

Hari nie aku nak join segmen dari cik yuyue kita..biasalah cuti-cuti nie kan bosan tak taw nak habaq hee~

*padahal orang tengah sibuk memasak kat dapur sebab ari nie my sis ada buat kenduri sikit,yang aku boleh melangut depan PC nie hehehe :p*

Okeh proceed tak mau melalut panjang-panjang..kalo korang join korang boleh picit SINI.First of all korang kena jawab dulu yang cik yuyue tanya so nie soalan dia..


-Berapa lama berblog
-Kenapa berblog
-Nasihat kepada blogger otai (jangan ingat blogger baru tak boleh bagi nasihat kepada blogger otai oke..ehehe)

*Bapa lama berblogging?da lama da sejak azali lagi.hikhikhik oke tipu..erm secara rasminya since 2008 masa tu form 4 tapi before nie tak berapa nak aktif sangat so thats why follower ciput jer hikhikhik..so memang lama da la kan..bapa tahun tu korang kira sendiri la ek hehe.. :D

*Kenapa?Sebab time tu rasa macam memerlukan something sebagai medium untuk kongsi perasaan/cerita or lepaskan something hee~ :D

*Nasihat aku?haihh terasa diri nie begitu kerdil and tak layak nak bagi nasihat tambah-tambah untuk otai-otak blogger nie kan..tapi da mintak kena bagi juga lahh 

 So kepada otai-otai luar sana tu harap sudi bagi tunjuk ajar kepada blogger-blogger baru macam saya nie*erkk baru ker =_=" * dan jangan lokek kongsi apa jua ilmu dalam berblogging nie :)

Okehh siap!!trimass sudi baca :D

10 comments:

Nurkhaliesah said...

Eh eh mcm best je. nak join lah. Hehe

syazana amira said...

waa.. dah lama gak lah berblongging :D

syieda_syaada said...

Nurkhaliesah>>mmg best pon..haa join jgn tak join..hee~

syieda_syaada said...

syazana amira>>yup2 agak lama laa..hehe :)

A'ishah Kamaludin said...

Blog walking dari segmen yang sama..

SEGMEN CIK YUYUE: FOLLOWER BAWAH 700

Tak ciput pun follower awak, follower saya lagilahh ciput...

Huhu

BTW
Saya dah follow awak

Latest entry-->Wordless Wednesday #2: Koleksi Mekap Part I

deqla manjew said...

slm knl..sy dari segmen yg sama..done follow kamu dear..kalo sudi, meh la singgah blog sy..hee..

http://norumara.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyu-follower-bawah-700.html

nur syafiqah said...

dr segmen yg same :)
jalan2 sini

http://momiemonsta.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-700.html

syieda_syaada said...

Aishah Kamaludin>>thnx sudi sggh and follow sini..da follow awk jgk :)

syieda_syaada said...

deqla manjew>>thnx taw singgah..da follow awk jgk :)

syieda_syaada said...

nur syafiqah>>thnx taw jln2 sini.. :)