♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Sunday, December 25, 2011

Segment | Strawberry Maneh

Hello ebribodi..how's u guys doing??me?
Ouh I'm good.thanks for asking..LOL :D
*ecehh speaking London la plak minah nie..hikhikhik*

Okehh mood agak baik ari nie sebab makan kenyang kat umah my sis td..dengan nasi tomato plus ayam masak merahnya..rojak buah, agar-agar yang manehh perghhh memang terbaik lahhh 

Korang mesti da meleleh air liur dengar semua tu kan..elehh tak nak ngaku la tuh..aku taw lahh HAHA :D

Okehh-okehh aku proceed dengan tujuan asal entry nie..well as u guys can see..of coz la aku nak join segment kan..segment kali nie dibuat oleh my dear friend which is pemilik blog strawberrysweets92 and aku ditag oleh dia sendiri untuk join segment nie..soooo..sebagai kawan aku mestilahh support dia..kannn??kawan yang mithali la katakannn tehee~ :p *perasanjap*



Kalo korang nak join picit jer banner tu ek..syarat dia pon simple jer..dia tanya azam tahun 2012..ermm apa ek azam aku?korang tawu??HAHA 

*Sengal la kau Syieda azam sendiri bley tanya orang kekekek*

Okeh aku nak kongsi sikit la azam aku..

  • First of all aku nak jadi anak yang baik buat mak ayah aku..adek yang maintain comel buat abang-abang dan kakak-kakak aku dann Acu yang penyayang buat anak-anak buah tersayang. :) *tolong jangan muntah yer kawan2 HAHA*
  • second,sebagai pelajar of coz la aku nak lakukan yang lebih baik dalam pelajaran aku kan..aku nak lebih baik dari tahun-tahun sebelum nie.
  • Third,hope blog nie akan terus maju dan mendapat ramai follower dan dapat kawan baru melalui follower tuh hee~ *macam beso jer impian nie huu*
  • Fourth,setakat tu jer la yang aku boleh kongsi dengan korang.
So cik adek-cik adek yang bertuah ialahh..

Okehh siap!!trimass yer korang sudi baca :D

17 comments:

Nurkhaliesah said...

Haha. thanks akak :D dah join dah

cerita best said...

hai slam perkenalan..pakjoe join gak segmen nie...pakjoe dh follow blog nie jemput singgah blog pakjoe tau

syieda_syaada said...

Nurkhaliesah>>heee thnks taw sudi join :)

syieda_syaada said...

cerita best>>pak joe saya pon da follow blog poak joe..siap penah join segmen dari pak joe lg hehe

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

idah masih join segment aku :), ok yg azam 1 tu mmg xleh blah HAHA
moga2 dapat capai semua azam2 ang tu ok :)

syieda_syaada said...

Caun>>azam yg mana tu??*buatbuattaktaw*HAHA :D

no biggies la..u r ma frenzzz hee~ :)

Nurrul said...

wahhh ... semoga semua azam 2012 kamu tercapai ! usaha yang penting ! :)

Jom tengok azaM Nurrul pulak ! :
http://youismysoul.blogspot.com/2011/12/segmen-strawberry-maneh.html

syieda_syaada said...

Nurrul>>hee thnx taw..oke2 akan terjah yg kamu pulak.. :)

cerita best said...

pakjoe minta mf sgt2 sbb copy entry blog nie....apa2 pun pakjoe nk bg tau sebelum pakjoe p pahang pakjoe ada bg blog pakjoe dekat adk angkat pakjoe...pakjoe suruh dya update blog pakjoe...pakjoe x tau lak dya join segmen n copy entry blog nie pa2 pun pakjoe minta mf sgt2 lak syieda

Fatin Nabila said...

hai.. dtg dri segmen yg sme.. jmput follow sye.. :)

syieda_syaada said...

cerita best>>owh ye ke..kalo mcm tu tak pe la..

syieda_syaada said...

cerita best>>owh ye ke..kalo mcm tu tak pe la..

syieda_syaada said...

Fatin Nabila>>hye..thnx sudi singgah.. :)

cerita best said...

kkkkkk pakjoe terjh la best la blog nie selalu join segmen

QASEHNYA RANIA said...

dari segmen yg sama....
salam enal n follow u

http://lobaksusue.blogspot.com/2011/12/segment-strawberry-maneh.html

syieda_syaada said...

QASEHNYA RANIA>>thnx taw singgah dan follow saya..done follow awk jgk :)

salam kenal jgk :D

9n0L4 said...

selamat menjadi acu yg penyayang eh. hee. done follow. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segment-strawberry-maneh.html