♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Thursday, December 29, 2011

Tagline Blog Aku CUN

Wahhh geng fiq'ra buat aktiviti lagi la..dan aktiviti kali nie pon sangat-sangat menarik dan aku pon tertarik untuk join aktiviti ke-6 nie..so first of all kena letak blogger card dulu..


ehemm blogger card pon da cun kan??hihihik *perahsantanplak*

Tagline blog aku nie plak..

"Bila Fantasi Dan Realiti Bergabung,Dunia Jadi Indah" 
:D

Sebab apa pilih tagline nie?

Haa meh nak cita sikit...

Sebab musabab aku pilih tagline ermm sebabb..sebabb..aku suka BERANGAN!
Yeahhh suka berangan..so apa kaitan berangan dengan tagline aku tu?
Berangan yer bukan buah berangan LOL :D

Haa pasal aku suka berangan la aku letak 
"Bila Fantasi Dan Realiti Bergabung,Dunia Jadi Indah"
sebab fantasi tu kan angan-angan..dan realiti pulak kisah suka-duka yang tak lari dari hidup aku..so kalo digabungkan kedua-duanya..dunia akan jadi indah lahh hee~maka lahirlahh tagline tersebut..hehehe

So header..kat header pon ada tagline aku..dan tagline aku nie takkan berubah untuk header-header yang seterusnya..

*Bakal menukar header untuk tahun baru nie :)*



Well syada is supposed to be Syaada..ada dua A tapi tak pe lah..ada kesilapan teknikal kat situ..orang tolong buat..so bersyukur seadanya.. :)

Hadiah pulak saya nak yang kategori 1..

Okehh done..trimass sudi baca..sayang korang *muahhhmuahhkisspipi*

:p

16 comments:

zahidahwahid said...

saya pun suka berangan....lalalala~
good luck
http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4793/

syieda_syaada said...

zahidahwahid>>yeahh jumpa geng..gimme5 hikhikhik

anamizu kaito said...

hai syieda.. wahhhh! cun3! gud luck tau :)



luv,
cik ana

syieda_syaada said...

hye cik ana!!thnx taw singgah..insyaAllah hehe :)

Nur Atikah said...

mana tau berangan boleh jadi realiti kan? hihi good luck :)

fiQ'Ra said...

Bila Fantasi Dan Realiti Bergabung,Dunia Jadi Indah.. nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥

ayiel said...

hope angan2 kamu yang suka berangan akan jadi realiti~ tapi jangan lah sampai yang mustahil dicapai macam petik bintang di langit pulak hehe

boleh jenguk blog saya kalau sudi

http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/12/tagline-blog-aku-cun.html

emy zulaiha said...

memang indahlah sebab kalau beragan sume bende yang kalau-kalau kan :)

emy dtg mlwt geng! gud luck dear :)

syieda_syaada said...

Nur Atikah>>hehe thnx yah atikah..insyaAllah kalo ada rezeki :)

syieda_syaada said...

fiQ'Ra>>kak mas thnax yer sudi singgah..insyaAllah :)

syieda_syaada said...

Ayiel>>hahah insyaALLAH..Btw thnx taw sudi jengok blog nie :)

syieda_syaada said...

emy zulaiha>>thnx emy sudi dtg melawat..hehe :)

iLiAiSyAhkaDir said...

singgah dari geng fiq'ra. jom datang melawat blog saya =) kalau sudi jom follow sekali.. ihiks =0 http://iliaisy.blogspot.com/

syieda_syaada said...

iliaisyahkadir>>thnx yer sudi sinngah ke blog nie..saya da follow blog awk la.. :)

nini said...

comel la tahline...gud luck...=D

syieda_syaada said...

nini>>thnx yer..tp takder rezeki la..nway thnx singgah my blog :D