♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Thursday, May 31, 2012

Segmen Tambah Followers Sampai Beribu


Memandangkan ini merupakan hari-hari terakhir aku kat sini before balik ke Kedah, so, apakata join segmen ni dulu..untung-untung boleh menambahkan lagi follower kat blog yang kusayangi ni. hewhewhew.

Macam biasa kalau nak join jugak tekan sini.

Tuan belog yang buat segmen nie mintak sertakan tarikh bila start berblog..erm aku nak bagi tarikh yang betul exact tu tak kot sebab tak rajin nak godek-godek balik entry lama sebab aku dah lama berblogging since 2008 lagi so, lama kankankan? hehe :p

Oleh kerana tag kawan tak wajib so saya tak tag la yer..tapitapi..sapa yang baca entry nie korangkorang sudi-sudikanlah join eh..
Okeh adiosssa :D

46 comments:

Papa Mifz said...

salam kenal...

semoga misi berjaya yer...:)

syieda_syaada said...

salam kenal jugak papa mifz :)

thnx yer hee :)

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

tq :))

syieda_syaada said...

pka Rahim>>hye..thnx yer pka.. :)

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yg sama :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

иιиα αмιяα said...

dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

✿ Cik Nisa ✿ said...

golek2 sini . ehee


http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

syieda_syaada said...

Dini>>hye3..thnx yah singgah sini :)

syieda_syaada said...

nina amira>>thnx ye sudi jenguk2 sini..hee :)

syieda_syaada said...

Cik Nisa>>thnx yer sudi golek2 sini..akan golek2 ke sana kembali hehe :)

syieda_syaada said...

Khairul Azmi>>Tq sudi dtg sini..akan ziarah belog anda kembali.. :)

ieka farhana said...

hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan follow .
jangan segan2 follow kta balik yea :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/nak-tambah-follower-lagi-jom-join-sini.html

FL blogh0use said...

hye3!! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! ;)

syieda_syaada said...

ieka farhana>>hyee me da follow ur blog pun hee :)

syieda_syaada said...

fieza mirza>>hye thnx singgah sini..done follow u back :)

syieda_syaada said...

FL>>thnx yer singgah sini :)

lieya zalia said...

datang dari segmen yang sama . follow sini :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Rochellez said...

Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

Jemput join GA saya juga tau!
-http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

Dear KHY said...

dari segmen yang sama .

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

syieda_syaada said...

lieya zalia>>hye3 thnx yer singgah sini..done follow ur blog :)

syieda_syaada said...

Rochellez>>hye..oraite3 hee :)

syieda_syaada said...

Dear KHY>>thnx singgah sini ye.. :)

Nur Atikah said...

Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

ain dzaya said...

hello dear..
ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...
follow syida ke 312!!

jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain
"Segmen tambah followers sampai beribu".
"Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T".

Seha Chocololly said...

datang dari segmen yang same :)
http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

::azmina nordin:: said...

datang dari segmen yang sama sambil follow
http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Fariz Reza [FR] said...

Nak jemput SYAADA boleh (^_*) ?
Nak jemput boleh (^_*) ?
Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

Aina Mansor said...

terjah sini dr segmen yg sama + follow :D
http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

9n0L4 said...

dtg BW dr segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

syieda_syaada said...

Nur Atikah>>hye3..thnx yer singgah sini..me done follow u back :)

syieda_syaada said...

ain Dzaya>>hye thnx yer singgah :)

syieda_syaada said...

seha chocololly>>thnx yer singgah sini :)

syieda_syaada said...

azmina>>thnx singgah sini me done follow u back :)

syieda_syaada said...

FR>>hye! thnx singgah sini...me dah join pon thnx taw sudi jemput..lain kali jemput lah lagi hewhew. :)

syieda_syaada said...

Aina mansor>>thanx3..done follow u back :)

syieda_syaada said...

9nol4>>hye thnx singgah sini :)

syieda_syaada said...

lily>>thnx yer singgah :)

farhanamasdo said...

hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

syieda_syaada said...

farhanamasdo>>hye..thnx taw singgah..yah sure will drop by at ur blog back and follow too :)

Maya said...

DTg dari segmen yang sama :DD

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

NasZ said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah sini dari segmen yang sama.

jemput ke blog saya

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z datang sini

jangan malu-malu datang blog miss z ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)