♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Friday, May 18, 2012

Segmen : Blogwalking Sampai Lebam


Setelah sekian lama tak menge"join"kan diri nie dengan segmen-segmen dan contest mahupun GA, akhirnya malam nie tergerak ati untuk join segmen dari belog norumara. Kalo korang nak join jugak korang bley klik nama tu or picit je banner tu ea. Jom la sesama blogwalking sampai lebam. Aku pun dah lama gila kot tak blogwalking sampai lebam,selalu makan jer sampai lebam KAHKAHKAH :D

Okey aku dah lama follow belog norumara nie. Erm dia suruh bagi sebab kenapa orang kena blogwalking kat belog aku nie. Sebab dia...ehem!



Belog aku nie dah lama sepi dari sebarang kunjungan dari mana-mana bloggers sebab dah lama belog nie aku tinggalkan tak berhupdate. Dulu boleh la bagi alasan assignment la kuiz la test la..tapi skang cuti pun aku tak hupdate. Baru 2 3 ari lepas aku ada mood sikit nak menghupdate belog nie. Minna gomenasai! :p

Harap-harap ada la yang sudi jenguk belog aku nie.kesiannn kat aku belog aku.hehehe.

Yang melaporkan. *Bajek* Hewhewhew.

Tag :

10 comments:

Masha Meisters said...

salam kenal2 ok...peace! n gud luck

syieda_syaada said...

salam kenal2 jgk! Hee thnx :)

@ deqla manjew said...

terima kasih join segmen sy..senarai pserta telah diupdate..selmt berblogwalking smpai lebam..dan good luck!:)

syieda_syaada said...

hee no biggies..oraite akan berblogwalking sampai lebam..hehe

~Sweet Honesty~ said...

cik aweety singgah cni yea dear..(^_^)

Bui Junaidi said...

KAK BUI SINGGAH DR SEGMEN YG SAMA..SELAMAT BERKENALAN YER

syieda_syaada said...

thnx cik aweety sudi singgah sini.. :)

syieda_syaada said...

yer kak Bui..thnx yer sudi singgah :)

9n0L4 said...

dtg BW dari segmen yg same. good luck eh. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

Ordinary Zati said...

Dari segmen sama. done follow u :)
http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html