♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Friday, September 21, 2012

Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam

Sedar tak sedar dah nak abeh sem 5..rasa macam baru semalam ja start sem 5 nie. macam baru semalam ja masuk rumah nie. tapi arinie dah start study week. peperangan aku untuk sem nie bermula 2 oktober nie. macam lama ja lagi kann?tapi tak dak maknanya macam lama..sat ja. so, really-really need to struggle this time. result sem lepas sangat-sangat teruk!padan muka aku kann banyak sangat maen..well memang slalu macam tu pon every sem.hukk~

Esok nak balik umah sat. balik sat ja tak bley balik lama-lama kang memang tak study la aku dok umah.bukan kata study pegang buku pon jangan harap la. balik nie pon nak lepas rindu kat ayahanda dan bonda terchenta je pon. :) dan balik nie, nak letak lappy kat umah terus. tengok bartapa serius dak yang aku betul-betul nak struggle this sem. haha. kalo ada lappy kat sini memang tak jadi koje jugak la. buka buku sat ja mukabuka ja yang terbuka lamaaaaa nanti.hihihi :p mana dengan layan movie lagi..so say no no to lappy untuk beberapa minggu nie. bley tahan ke?harap-harap boley la.

Fuhhh tu baru intro je oke? al kisahnya hupdate blog sebab nak masuk segmen. kan dah lama tak masuk segmen. bagi la peluang kat cheq sat no. *oke kegedikkan disitu* hihihi :p

Oke tengok title entry kat atas nie pon dah taw kan segmen apa yang aku nak masuk. well korang yang belom join pon boley. tak salah pun kalo nak join picit jer sini oke ---> Merepekgila



Jumlah followers yang aku ada sekarang baru 328.(tak berapa rajin nak print screen :p) tak banyak macam korang yang dah beriban tu kann..so, harap-harap lepas join segmen nie ada la yang sudi memollow belog nie dan dapatlah menambahkan lagi follower aku yang sedia ada. jangan risau kepada blogger yang follow blog nie pasti aku akan follow balik blog korang. pasti! that's my promise. kalo aku tak follow selepas korang follow belog aku, maknanya aku tengah bizi dengan final la yer. harap korang boley bawak bersabar.hiks :D

So, adioss for now. Trimas sudi baca. :)

70 comments:

Everything's Everythings said...

wahh tahniah dh habis sem ;D
rehat la puas2 ya ^^

Selamat bersegmen juga
semoga meningkat followers tu~

syieda_syaada said...

ehhh blom abeh lagi..final tak lepas lagi lah.dah lepas final baru bley rehat puas2.but 1 more sem to go hehe.

niway thnx yer :D

Zayn said...

Oh baru masuk final, hikhik . Do the best yaw . Okay done . Lepas abis final, rajin rajin lah blogwalking di blog peserta lain untuk tingkatkan follower. Jemput jemput, hehe

syieda_syaada said...

yer2 baru nak final..thnks yah.okeh2 dont worry skang pon dah start blogwalking ckett mana2 yg sempat hihihi :)

Farah Raihana said...

Hye. Dari segmen yang sama. Follow kita tau tau tau?

http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

♥ layla naziera ♥ said...
This comment has been removed by the author.
syieda_syaada said...

farah raihana>>hye3..thnx singgah sini..yah done follow u. :)

syieda_syaada said...

layla>>done follow u dear :)

Sharifah Husna :) said...

Blogwalking daripada peserta segmen Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam :)

jalan-jalanlah kat belog Una (http://youaremykey.blogspot.com/)

#Akak Final exam ke ? Kita Final PMR . hehe

syieda_syaada said...

sharifah husna>>hye2 thnx sudi singgah..yer akak akan jenguk blog una k..

ha'ah aku nak final exam..good luck yer utk PMR nty :)

cikji said...

tengs sudi! follow kamu jugak #333

http://cikji.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

syieda_syaada said...

cikji>>hee welcome2..thnx jugak sbb sudi follow kembali :)

Mya said...

salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

pha is said...


singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

dah follow sini..

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

syieda_syaada said...

mya>>hyee thnks taw singgah..will follow u back keyh. :) ohh btw thnks blog saya biasa2 aja hee :)

syieda_syaada said...

pha is>>thnx sudi singgah..akan terjah blog anda and follow kembali :)

syieda_syaada said...

fiqah hamed>>thnks sudi singgah..will terjah ur blog back and of coz will follow :)

roslita thalib said...

sinngah n follow ^^ http://karipapkensar.blogspot.com

rafflesia said...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

CikMunBlogger said...

dari segmen yang sama :)

http://www.munviolettaxious.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

mun dah follow awk , #343 :)

jemput singgah blog mun ye .

syieda_syaada said...

Roslita Thalib>>hye2 thnks sudi follow my blog..me done follow ur blog :D

syieda_syaada said...

rafflesia>>wsalam..hye thnks sudi follow sini..dah follow blog anda pon :)

syieda_syaada said...

cikmunblogger>>thnks sudi singgah and follow sini..me dah follow anda balik.. :)

Syikin Alias said...

hai,,
dari segmen yg sama...
done follow sini..follow me back yaww..XD

http://sayangmamabah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

syieda_syaada said...

syikin alias>>hai2...thnks sudi follow sini..done follow u dear :)

Kecik Anis said...

dh follow :)
http://sikecikanis.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

syieda_syaada said...

kecik anis>>thnks follow sini.. :)

mieprosa said...

I'm done following you!
follow me back ^^

Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Engku Muzahadin said...

Singgah sini sambil baca entry & follow sekali`
Salam Perkenalan > Terbang dari segmen yang sama :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

syieda_syaada said...

mieprosa>>thnks taw follow sini..will follow u back :)

syieda_syaada said...

Engku Muzahadin>>thnks sinngah sini and follow :) will follow u back :D

siti situ sana sini said...

dari segmen yg sama, dari senarai peserta grup of 25...done follow...Jalan2 Jom, TQ

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

cik azLyzah⊙.☉ said...

ponnnn...poonnnn...
saye follow awak.jgn lupe follow balik.Saye tunggu tauuuu :)

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

syieda_syaada said...

siti situ sana sini>>thnks follow sini..me done follow ur blog :D

syieda_syaada said...

Zamani>>thnks singgah sini and follow..me done follow ur blog :)

syieda_syaada said...

cik azlyzah>>pin..pin..hehe thnks taw sudi follow my blog..me done follow ur blog pon :D

Cik CM said...

jalan2 dr segmen yg sme n da follow.. jom terjah blog Cik CM.. :')

http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Dhia Dirham said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Hanna said...

Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Eira Shamiera said...

hai..dari segmen sama..sudah follow..sudi-sudi follow kembali..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Nurul Aini said...

Salam, singgah sini dan follow juga. :)


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Nurfara Hani said...

Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Kathy Rbain said...

dah follow sini dear...
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z singgah sini :)
jemputlah ke blog

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Dear KHY said...

datang dari segmen yang sama. follow awak dan jum ke blog saya dan be my follower :)

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Cik Puan Izan❤ said...

comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

jom follow juga ^__^

http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik yang dihasilkan oleh UTeM ^_^. kerjasama amat diharapkan.
http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

MRS Rongoks said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

~PILOT LOVER~ said...

Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

ishy77 said...

slmt berkawan..done follow U~~come n hit me back.tq ye

Mizzs Ninie said...

Hy,
Saya Mizzs Ninie dari segmen yang sama,
Saya followers awak yang ke- 369
Follow saya kembali di sini,
http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Mama Adam said...

as salam, dr segmen sama

http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

#370

Dikbi Kamaruddin said...

dari segmen sama + follow
jom ke blog saya

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Nur Husna Mohamad Jamil said...

done follow u..jgn lupe singgah and follow blog na.. :D

http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

hye
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehehe

syieda_syaada said...

Cik CM>>hye thnks sudi singgah ang follow sini..me done follow u back! :D

syieda_syaada said...

Dhia Dirham>>haii..done follow u back :)

syieda_syaada said...

Hanna>>haii salam perkenalan jugak..thanks yer..dah terjah and follow blog awk jgk :D

syieda_syaada said...

Eira Shamiera>>hyee..thanks tawtawtaw sudi singgah..dah terjah and follow blog anda kembali :)

syieda_syaada said...

Nurul Aini>>salam..thnks singgah.dah follow awk jugak :)

syieda_syaada said...

Nurfara Hani>>thanks sudi singgah sini..dah terjah and follow blog awk jugak :D

syieda_syaada said...

Kathy Rbain>>hyee thnks singgah and follow sini..done follow blog awk dah :)

syieda_syaada said...

Misz Z>>thanks sudi singgah.. oraite dear :)

syieda_syaada said...

Dear KHY>>done follow u back dear :) thnks follow sini :D

syieda_syaada said...

Solehah Shamsudin>>saya pon dah follow blog awak,sama-sama.terima kaseh jugak follow blog saya hihihi :D

syieda_syaada said...

Cik Puan Izan>>hehe makasihh..saya dah follow blog awak jugak. thanks follow sini :)