♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Friday, June 8, 2012

Tingkatkan Prestasi,Kurangkan Kontroversi

Haipp jangan salah sangka or ingat ini entry khas untuk cita Melodi kat TV3 tuh..nonono..nie entry untuk diri aku..yelah sempena dah masuk new sem nie kan so, macam azam baru untuk sem ni la. Dah sem 5 dah jadi hakak seniorr la sekaranggg..*senior la sangat hewhewhew* 


Ehem dah sem 5. sat ja masa berlalu..rasa macam baru kemarin ja masuk U dengan Orientasi bagai kat sini skang nie dah sem 5! *again ulang sem 5 motippp sangat*


Bila dah masuk sem 5 ni dah tak duduk kolej..dah kena dok luar..sewa umah. first taimeeee kot duk umah sewa ngan kawan-kawan dan kali ni dengan kawan-kawan kelas pulak bukan lagi dengan lovely roomates untuk 4 sem berturut-turut. Demm I really miss that moment. Rindu kat kolej..persekitaran kolej. Skang dok umah sewa persekitaran pon dah berubah. Kena pandai jaga sendiri sebab dah tak ada mak guard ngan pak guard dok ronda-ronda U..huhu. And now aku kat umah sewa dan hanya berdua dengan sorang lagi kawan aku. lagi 3 orang housemates belum balik lagi. bosan plus sunyi gila kot umah nie. dah la dengan tak ada apa sangat kat umah ni. Kot ada TV bley gak tengok kan. nasib baik la ada berokband peneman setiaku eventhough tak le laju sangat tapi boleylahhh~hewhewhew.

Okeh cakap pasai azam sem baru tu..of coz la kan nak kena pertingkat lagi..macam tajuk entry aku kat atas nuu..TINGKATKAN PRESTASI,KURANGKAN KONTROVERSI.

Kalo bab pretasi tu betul la kan..tapi kalo bab kontroversi ke kontrobasi ke kontrobesi or whatsoever tu aku tipu..naa aku kan budak baik manalah nak ada kontrobasi-kontrobasi nie suma...aku seorang student yang sangat mengikut undang-undang or peraturan yang ditetapkan tak kisahlah kat U ni ke or masa sekolah dulu.*betul tak tipu.tolong percaya yer kawan-kawan*HAHA :D
Err okey ada la jugak duatiga kali buat jahat. tambah-tambah masa dok kolej dulu lah..kalo ada apa-apa event kami tak turun kami dok senyap dalam bilik then tutup lampu. kononnya kami pun turun terlibat jugaklah padahal hampeh!hehe :p tapitapi..mostly kami join suma naa..semangat jer..yang jadi tak semangat nak join tu bila da sem 4 yelah sem akhir dok kolej..memang tak rajin sangatlah join..kalo join pun sem depan I mean sem 5 ni kena dok luar serupa tuh jugak kenn..*otakjahatsungguh*hihihi


Oleh kerana sem ni dok satu bilik dengan budak dekan setiap sem..4 flat untuk sem lepas*bapak cekang ini budak *beza betul dengan result aku huhu..so, kena la struggle lebih dan lebih untuk mencapai result yang lebeh better dari sem-sem sebelumnya.*nampak sangat result aku tequk..tu la main banyak..layan cita korea banyak tu tak kira Running Man lagi..hadoihh lagilah bertambah parah.hewww~

Okehlahh macam banyak sangat pulak membebel tak ketahuan hala kat sini..saja nak bagi hilang boring..line pon agak mendukacitakan so sampai sini dulu ler..btw wish me luck here people out there :)

4 comments:

DeltaCharlie said...

wish you luck!hihi

syieda_syaada said...

Delta Charlie>>thank you so much hehe :)

nohas said...

Good luck..study hard, study smart..semoga dapat Dean's List..

Salam singgah..

syieda_syaada said...

nohas>>thanks yah singgah sini..amin3..huhu :)