♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Monday, June 4, 2012

Berjimba Dengan Yang Tersayang

Malam semua..*ahaha dah sah-sah malam tak kan siang kot ehehe. Okehh disebabkan baru lepas berbuka..*err tak ada la baru sangat* so, perut kenyang, hati pun senang, barulah ada mood nak hupdate belog tersayang..wahhh dah macam pantun 3 kerat haaa..Hewhewhew.

Okeh memandang semalam seharian aku keluar berjimba dengan kawan-kawan yang tersayang..yang dah lama aku tak jumpa..at last plan kami untuk keluar berjalan dengan lancar.So, bila dah bergambar sakan tak hengat,malas nak cakap banyaklah kan..let pic do the talk..alahh ayat cliche' biasa la derr HAHA.  :D

 Cik Bam, me, and Chah :)

at Pizza Hut. Brunch time..breakfast come lunch hee~

Biasalah bila ada yang sudi belanja sanggup taruh perut sebab nak makan..A million thanks to Adilah and Ina sudi belanja kami-kami nie.Awww terharu taw..sayang ampa ketat-ketat lah..hehehe.

Fadhilah,Adilah and Ina..dua-dua gadis yang berbaju merah nie la yang belanja kami-kami :)

Selepas dah melantak tak hengat dunia..apa lagi jenjalan la..beli barang sikit then Fad kena balik..so, kami sume decide untuk balik..tapi bukan balik umah terus sebab masing-masing belum puas berjimba then memang dah plan awal nak pergi jenjalan dulu. ingat nak pergi muzium padi tapi disebabkan masa tak mengizinkan takut nanty sampai muzium tutup buat penat je so end up decided pegi tasik Jitra. Tapi before tu patah balik g amek Ina dulu sebab dia p Tesco naik motor.itulah padahnya bila mandi lambat kan dah kena tinggal hewhew. 

Me at Tasik Jitra. cantek juga la tasik ni. first taimeee sampai sini hee~

Ramai betul orang kat tasik tu..dengan family la..kawan-kawan macam kami-kami nie and tak lupa jugak kapel-kapel dan adek-adek kapel. ehh?HAHA :D
Yer adek-adek yang masih sekolah duduk berdua-duaan dekat-dekat macam apa jer tengok..adehh sekolah dulu la dek oii!huhu.

Ouh tak lupa jugak pengantin-pengantin baru..awww so shuwittt :p



Me:Auchakkk!HAHA :D


Ada yang kenal aweks nia tak?nie la Cik Bam pemilik belog jomkitabebel tu. 
*klik kalo nak berkenalan hehe :p*

Cik Bam pun ada hupdate pasal nie jugak. boleh la terjah belog dia jugak hee~

Ina..masih single. ada yang berminat??Hewhew.



Last pic. ada lagi sebenonye tapi malas nak upload line lambat tak ketahuan hala..geram tau heww.

Fuhh penat-penat. line berokband mengong puas tunggu nak upload satu pic pon Tsktsktsk T__T

Okeh la dah penat menaip..daa for now peeps 
Adiosssa~ :)

Monolog dalaman : Al-Fatihah buat seorang blogger yang meninggal ari nie. muda lagi tapi Allah lebih sayangkan dia. Al-fatihah buat Yasmin Hunwick. even tak kenal dia tapi sama-samalah kita doakan dia. Dari Allah kita datang kepadanya jugak kita dikembalikan. :(








2 comments:

mi.yu said...

Hamboi sakannnn. Hihihi.

syieda_syaada said...

mi.yu>>hahaha biasa2 jer mana sakan pon..,jgn la jelez keyh hoho :D