♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Tuesday, January 10, 2012

First GiveAway By Onitsukahana


*Picit banner untuk join yer sayang-sayang sekalian :D *

Okehh join GA lagik..kali nie aku ditag oleh A'ishah Kamaludin.harap ada rezeki untuk menang la yer hikhikhik..hadiah dia best sebab memang aku nie jenis yang suka pakai tudung bawal pon..shawl-shawl ngan pashmina bagai nie aku tak qeti pakai..agak kuno disitu yer kawan-kawan huhu =_="

Kaler..ermm kalo tanya kaler favourite of coz la aku habaq purple kan..trang tangtang aku suka purple hehe tapi kalo ada rezeki aku nak kaler PINK la sebab baju purple tak berapa qamai ada..

Tag:

Monolog Dalaman: hupdate blog sequpe tak dak test esok..kikiki okehh gua chow dulu maw study..adiosss amigoss :D


4 comments:

Onitsuka_hana said...

tq join :)

A'ishah Kamaludin said...

Gud luck test.

Pg study, pg study!

Tq sebab respon tag saya..

syieda_syaada said...

Onitsuka_hana>>welcome :)

syieda_syaada said...

thnx yah..

da lepas pon..tapi esk ada lg huhu :(

welcome :)