♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Saturday, January 21, 2012

Contest : Blog Paling Comel!By Dina And Zati


Okeh join contest lagi setelah agak lama menyepikan diri..kali nie aku ditag oleh adek manis Khaliesahleesa
Lama da adek nie tag aku tapi baru ari nie rajin sikit nak buat almaklumlahh bz terlampau
*kononnyewww*

Sorry yer dek :D

Syarat untuk contest nie dia kena puji blog sendiri.
halamakk nie yang eden lomah sikit haaa..eden tak bqapo pandai haa nak muji-muji blog sniqi..
*ehh tetiba plak keluar slang N9 kekeke*

Tapi memandangkan da syaratnya begitu.. 
TERPAKSA la kan..nak buat macam mana lagi hikhikhik*gelakover*

Comel ker blog aku nie??dah nama pon kena puji dah sah-sah la blog aku nie comell..comel macam tuan dia..ehhh ehhh macam pembaca-pembaca blog nie lahhh :D
Blog nie bartambah-tambah comel dengan background dia yang kaler purple tu..
*ehh ye ke?*
Ahhh malas cakap tulis banyak lahh..dah memang terang lagi  bersuluh blog aku nie COMEL lagi MELETOPPP!

Done follow blog kamu berdua.. :D

Tag:

Xiexie nimen :)


2 comments:

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

awak sy x dpat nak click banner untuk ke blog yg menganjurkannya. haha.

syieda_syaada said...

ouh oke sorry lupa nak bubuh harharhar..maap yer.. :P