♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Friday, January 6, 2012

Contest : My Picture Very Awesome By BlogBiruLangit

Salam Jumaat people..
Memandangkan hari nie hari Jumaat so tak dak buat apa-apa so aku nak bayar hutang-hutang aku..apa lagi join contest ler setelah ditag oleh budiman budinita heheh..so contest kali nie aku ditag oleh cik izatty fatihah.
Thanks dear :D
Nama pon contest my picture very awesome so mesti la kena ada gambar kan..
duhhh lama la tak snap gambar hehe..so jap nak godek2 lappy nie gambar apa la yg awesome yang boleh aku pertaruhkan kat sini.

Macam tak dak ja huhuhu


pheww puas godek..nie pon gambar lama..tapi aku suka gambar nie sebab nampak agak smart disitu (ya ka?) hikhikhik 

Blog azza agak ringan la sebab cepat jer loadingnye :)

Tag:

Okehh done! :D

4 comments:

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

idah2 aku tag ang. hahahaha

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/01/giveaway-giveaway-belog-nemomimosh.html

A'ishah Kamaludin said...

wahh comel
dan awak kena tag lagi..

jangan marah.. join banyak2.. mana tahu murah rezeki

http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/first-giveaway-by-onitsukahana.html

syieda_syaada said...

Caun>>thnx tag aku.. :)

syieda_syaada said...

Aishah Kamaludin>>hehe tak marah ler..thanx tag saya.. :D