♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Monday, October 31, 2011

Tagged by Miyu

Wah pejam celik pejam celik kejap jer da 31 hb..kejap je da nak masuk bulan yang baru kan..cepat sungguh masa berlalu huu T.T

Sepatutnya kalo diikutkan perancangan awal malam kemarin aku da balik Kedah tapi disebabkan oleh hal-hal yang tertentu aku postpone ke esok so dapat la aku meneruskan lagi agenda download mendownload video korea bebanyak teheee~ :D

oke back to the point..as u can see the post title aku telah ditag oleh Cik MIYU..makasih la yer Miyu sebab tag aku..ada juga menda yang nak buat ye dok?kikiki

So lets proceed with the tag okehh?

Rules of the game :
1.You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6. No tag back!

Step 1 : 11 Things About Myself.

  1. Anak kelima dari 5 orang adik beradik
  2. Suka gilaa dengan kaler purple..kalo boleh nak suma barang2 aku kaler purple tehee :)
  3. Suka tengok cita korea dan layan lagu korea*tapi lagu melayu pon layan jgk hoho*
  4. Mempunyai 4 orang anak buah dan sumanya Girls :D *love them*
  5. Membahasakan diri sendiri sebagai Adik bila cakap dengan family :D
  6. Seorang yang mudah sangat tersentuh hati bila tengok sumthing yang menyedihkan*sobs*
  7. Sukakan kucing!
  8. Tak suka makan sayur!
  9. Seorang student di UiTM Kedah :)
  10. Games maniac!!
  11. Suka berangan before tido hehe :)
Step 2 : Answer The Q's by MIYU

1. Have you been to overseas? Where? & with whom?
Penah!!tapi dalam mimpi jer la HAHA :D

2. Describe yourselves in 3 words.
Comel,Cute.kawaii *LOL :D

3. Umur berapa sekarang?
19 tahun 4 bulan huu~

4. Bercadang nak kahwin umur berapa & kenapa?
25.maybe time tu da jumpa calon hoho

5. Siapa penyanyi luar negara yang paling diminati?
kalo omputih tak minat sanagt so group dari korea la paling minat..the latest suka group BEAST!

6. Kereta & motor. Pilih yang mana?
Motor.

7. Tempat lepak paling best.
Kalo kat Alor Setar City Plaza la kot.

8. Sungai Besi dekat mana ye? Ehem ehem.
err kat korea tak dak kot nama Sungai Besi so kat KL la hehehe.

9. Agak-agak berapa jam korang spent time nak online (FB, Twitter, Formspring, Blog. . .)?
Selama mana mata nie mampu bertahan..depands la tak penah kira jam pon huhu

10. Favourite song(s). Can give more than one :)
0330(beast).nothings over(infinite) dan byk lagiiii.. :D

11. Siapa yang sentiasa memberi inspirasi dalam hidup korang?
Ahli keluarga lahh :)

Step 3 : 11 Q's For The Chosen One.

  1. Anda lelaki ke perempuan?
  2. Masih belajar,bekerja atau sudah berkahwin?
  3. Warna kesukaan anda?
  4. Bapa buah handphone yang anda pakai sekarang ini?
  5. Ada bela pets tak?kalo ada binatang apa?
  6. Tahu memasak?benda paling susah yang anda penah memasak?
  7. penah kena saman?*hee~
  8. Sudah berpunya ke blom?*ehem hehehe
  9. Apa perkara hebat yang anda rasa anda penah lakukan?
  10. Apakah harapan dan impian hidup anda?
  11. Apakah yang anda ingin katakan kepada orang yang anda sayangi?dan siapakah beliau?
Okeh done!!pheww berpeluh jugak la nak jawab tag nie..da la kena jawab pastu kena buat soalan plak..so kepada yang ditag tu harap sudi ler jawab soalan aku yang ntah-apaapa-ntah nie..HAHA :D

2 comments:

mi.yu said...

kantoi kuat berangan. meh sini nak print screen sikit meh. hahahaha.

syieda_syaada said...

hahaha ceitt kurang asam sggh..diam2 sudaa la..cek tu pon sama kuat berangan kan..hoho :p