♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Friday, July 13, 2012

Misteri Sepasang Selipar Bukan Lagi Misteri


Ahahaha akhirnya terjawab sudah misteri kehilangan selipar yang membelengu diri ini..misteri yang ku sangkakan rupanya tak adalah misteri sangat.Sumpah lawak kot bila taw kisah sebenar disebalik kehilangan selipar itu.Harharhar :D

Dan misteri tu terjawab petang kemarin bila one of my classmate datang umah then dia cakap 

"Eh macam mana sebelah selipar aku bley ada kat sini?"Then baru lah dia sedar yang dia tersilap sarung masa datang sini that night. which night pon aku tak taw la haha...so all the mystery was cleared now. Just tunggu dia mai anta tukar balik lahh..heee kesian sungguh kat selipar aku yang jadi mangsa. and buat penat ja pikio macam-macam sampaikan macam-macam teori haa yang keluar.Ada orang masuk lahh..kucing bawak lari lah..Sampai mengadu kat my mom lagik.Ishh tapi idok la ngadu sampai nangis-nangis ke apa kan..just cita ja sebab dok syak orang masuk tapi tengok-tengok bukann! adoiii lawak-lawak. HAHA :D

5 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hahaha..kelakar :P

syieda_syaada said...

hahaha kelakar kannn?hihihi :p

^^eKaTiKaH^^ said...

haha.. ape pun tak boleh xP

loveydoveyhijab said...
This comment has been removed by the author.
syieda_syaada said...

hahah btoi2 apapontakboleh :)