♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Thursday, March 8, 2012

Burung antu yg comel?


Tetiba pulak kan bertempek gamba burung antu yg comey nie..mana taknya pepagi buta nie bley tak tido jadi burung antu sensorang kat bilik nie..aigooaigoo..apo nak jadi haa..kalo tak tido stay up sebab study tak pa jugak nie tak..running man jugak yang dilayannya..hee~
Mentang-mentang la paper start lambat lagikan..sakan la enjoy..
So, jangan nak enjoy sangat yer cik syieda..*peringatan untuk diri sendiri*

Esok dah kena start jadi burung antu nie eaaa...

weeeeehuuuuuwiiiiiiii *sawan*kikikiki :D

Annyong ppl! :)



2 comments:

lisa said...

amboi layan running man. ehem hahaha n_n

syieda_syaada said...

lisa>>haha tu la layan running man jer yg lebey nie hee.. :)