♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Monday, January 24, 2011

entry di malam hari

*cehh tajuk entry tak hengat*

Hellooo hellooo kopi ka milooo hee~ehhh2 Assalamualaikum la..nie tak dok hello2 apa kejadahnyadok hello2..oppss tetiba ja jadi gelong memalam buta nie kan..baru tak hupdate bapa ari da jadi gelong ishhh2..oke2 nie bukan apa nie sebab suma roommates da tido tinggal aku ja dok terkontang kanting on9 lagi..padahal tak sedo diri esok kelas pagi hohoho..tak pa2 sat g kita tido la nie kita kasi update dulu ini blog..blog nie pon da agak berhabuk*puihhpuihh buang habuk hehe*

Kemarin ari yang sangat2 penat..dengan LDK seharian..dari pukul 8 pagi sampai 6 petang..pastu malam tu lak ada majlis penutupan sukan kolej..p penutupan ja..aktiviti sukan tak join pon harharhar..kebizian la der..tak sompat*ecece alasan je pon tehee~*ate da pegi sana tuh tak sah la kan kalo tak bergambo..dengan bajet kononnya girls in black sebab pakai suma warna hitam...padahal kolej Masria kena pakai baju kaler putih..tapi da tak dak hitam la jadi mangsa..heh lantok la bukan orang taw pon ngeh3...


Peace!!
Peace lagikk!!
haishhh suma gambo nak peace haa!hehe :p
ecece nak jugak tempek gamba smalam kat sini...ouhh mestiii wajib tuh..HAHA :D

*Yawn*oke da ngantok..jeles betoi tgk depa tidoq dengan nyenyaknya..tak le jadi aku pon nak join depa gak..daa y'olz..oke gedix huhu~

Monolog dalaman : OMO tajuk untuk Public Speaking still tak jumpa..tak taw nak wat pasal apa..adehhh fenin2..huu~ :(

2 comments:

miss minn said...

hihi, menambah jumlah follower kamu seorang lagi...jemput follow balik yea comey :D

syieda_syaada said...

oke dear :)