♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Thursday, January 27, 2011

Ada orang lelaki masuk bilik??OMG!

Salam..untuk sekian kalinya aku keseorangan lagi dibilik nie..duhhh gila bapak ah punya bosan..2 orang roommates da selamat pulang..tinggal aku dengan bobo jer..warghhh kenapa la perlu ada kesat..orang nak balik la..raya kan??hee~Kalaulah esok tetiba dapat mesej kata kesat dibatalkan maw mengamuk gak aku HAHA *macam berani ngee~*

Ouh oke berbalik kepada tajuk entry tuh..memang pada mulanya kami suspek ada laki masuk bilik..ye la mana taknya tetiba ja terjumpa banyak rokok2 daun kat belakang almari aku..tidak before nie mana ada pon..da la dengan ada pakcik2 dok buat menatang apa ntah kat belakang kolej nie..maw tak suspek..pi buat report kat pejabat kolej depa cakap tu yang lama2 punya..mb yang pakcik2 yang mai pebaik elektrik kat bilik nie...qasa was2 gak nak tima tapi tak dak pilihan kena tima gak..harap2 la cuti nie depa pebaik pintu nie..takut laa huhu :(






saya rindu gila2 kat budak montel nie..qasa macam nak cubit2 jer pipi tuh taw..balik cuti nie pon tak taw la berkesempatan ke tak jumpa si montel tuh sebab plan nak pi umah along sabtu nie..balik jumaat then sabtu tu da gerak..InsyaAllah la kalo jadi..ekceli bukan ada bran sangat nak pi Kajang sowang2..1st time kot nak p sowang2 nie tapi kalo tak cuba tak taw kan berani ke tak? hehe~

Monolog dalaman:baru dapat mesej dari mak tanya da sampai mana?terlompat jugak la sebab terkejut..ingat mak taw kata balik esok..mak da beli tiket untuk pi kajang esok..OMG!harap2 tiket tu boleh tukaq tarikh tidak aku tak le p terus huhuhu~

4 comments:

nuR izyan said...

cite psl laki msok bilik..
izyan pon ade pngalaman..lwk gile kot..hehe.. :)

sugar2 kapas strawberry said...

alololo..comelnya

syieda_syaada said...

izyan->>haha da baca da hee lawak2 :D

sugar2 kapas strawberry->>hehe makasih.. :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom join colourful contest saya..klik link ini