♥ THEY ARE MY SUNSHINE ♥

Tuesday, April 9, 2013

Di Penghujung Semester


Haii awok-awok semua? apa khabar? Demmm dah lama tak menulis kat blog nie skill menulis pon dah tak dak.rasa kaku jaa.. hewhewhew T______T"

*Ehemmm ehemmm testing testing  123. 

Ekceli aku pon tak taw apa yang aku nak meraban kat sini.. tapi yang pasti tetiba ada satu perasaan yang aku nak tulis blog. tetiba plak tangan dia gatai nak menaip hupdate blog aku yang da bersarang dan bersemak samun. puas jugak nak tonyoh ni bagi bersih balik.huahuahua :D

Okeyylahh sebenonyaa main point aku hupdate blog nie sebab aku nak bagitaw la kat anda anda dan anda suma yang aku sekarang tengah final. Alhamdulillah dah lepas pon 4 daripada 5 paper yang aku amek. my last paper is on this 13th April. ada gap 5 hari so, sekarang nie tengah santai mantai lek-lek luu ler before start study balik. cadangnyaaa esok la start pegang buku balik tapi entohh menjadi pon idok ler teman tawu. *ehhh tetiba lak kuar loqat perak. lulz. :p

So, wish me luck please on this last payyyper..last payyyper.. dah sem akhir moga-moga dapat la aku grad on time. and aku hope sangat result sem nie lebeh baik dari sem lepas dan sebelumnya. InsyaAllah. Amin.


ecehhh nie pic masa tgh study TPT250. bajet rajin la kekononyewww buat nota bagai. hiks tapi memang kena rajinkan diri la sebab aku kalo tak wat nota macam tu memang tak leh masuk kalo study. bukan tak leh masuk langsung tapi susah nak masuk.lambat. so, penyelesaiannya buat macam gitulah.heee. sambil-sambil buat notes sambil layan lagu kat menda alah tu. kalo dah start menghafal dah tak leh dengaR lagu. kang leagu yang aku lebeh dengar studynya tak. HAHA :D

And sambil-sambil tu jugak bley lagi makan nie...

 kek keju cheddar. sumpah sedap wehhh.serious tak tipu. 


nanti dah abeh nie mesti aku rindu duu duu gilaaaakkk nak makan menda alah nie. it's like it's melt in yor mouth. gahhhhs *drooling


4 comments:

Tia Fatiah said...

salam singgah.... *tiup2 habuk blog.. hehe*

SESETIA KASIH said...

Terbaik !!! Nanti jaNgan lupa sInggah blog saYa juGak !! O_o

syieda_syaada said...

thanks sudi singgah even lama gilaaa tak update :)

Noor Azrinna said...

tiba2 rasa teringin makan kek keju